Obvestilo o izvedbi in fotografiranju in/ali snemanju spletnega dogodka

Organizator dogodka Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani bo na dogodku zajela več zaslonskih slik (fotografij) in v nekaterih primerih dogodke posnela z namenom promocije dogodka oz. poročanja o dogodku. Fotografiranje in snemanje bo potekalo skladno z veljavnim nacionalnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Uredbo (EU) 2016/679. Fotografije in posnetki dogodka bodo objavljeni na spletnih straneh ppz.uni-lj.si, www.uni-lj.si, jro-ktt.si/ ter na UL in PPZ UL družbenih omrežjih LinkedIn, Facebook, YouTube in Instagram. Fotografije se bodo nanašale na dogodek na splošno in ne na posamezne udeležence.

Imetnik materialnih avtorskih pravic dogodka je Univerza v Ljubljani, zato kakršno koli kopiranje, vključno s snemanjem in shranitvijo v elektronski obliki, razširjanje, spletno objavljanje in druga uporaba razen dovoljene zasebne rabe, ni dovoljena brez predhodnega dovoljenja Univerze v Ljubljani.

Za dodatne informacije se obrnite na Pisarno za prenos znanja UL (ipr@uni-lj.si) ali na pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov: Nina Komočar Urbanija (dpo@uni-lj.si)

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj