15.02.2023

Video natečaj ob svetovnem dnevu intelektualne lastnine

Svetovna organizacija za intelektualno lastnino vabi k predstavitvi ideje, kako vključujoč inovacijski ekosistem spodbuja kreativnost in inovativnost žensk za soustvarjanje boljše prihodnosti za vse.

Države članice Svetovne organizacije za intelektualno lastnino (angleško World Intellectual Property Organization – WIPO) vsako leto, 26. aprila, praznujejo svetovni dan intelektualne lastnine.

Letos bodo v ospredje postavljeni predvsem izjemni uspehi in preboji žensk izumiteljic, ustvarjalk in podjetnic. Poudarek bo na izzivih deklet in žensk s celotnega sveta, ki sooblikujejo svet s svojo domišljijo, iznajdljivostjo in trdim delom, a se pogosto soočajo s težavami pri dostopu do znanja, veščin, virov in podpore, ki jih potrebujejo za uspeh.

V ta namen je organiziran video natečaj, na katerem lahko sodelujete z 90-sekundnim videoposnetkom, ki obravnava ustvarjalnost in inovativnost izumiteljic, ustvarjalk in podjetnic.

Rok za prijavo: 19. marec 2023

Več informacij in prijava na tej povezavi.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj