22.08.2023

Vabljeni na R&B (research to business) sestanke v okviru Dneva inovativnosti 2023!

Sestanki so namenjeni poglobitvi že obstoječih sodelovanj z raziskovalnimi organizacijami in vzpostavitvi novih povezav za razvojno-tehnološko sodelovanje z raziskovalci.

V okviru Dneva inovativnosti 2023, ki bo potekal 19. septembra 2023 na Brdu pri Kranju, bomo organizirali individualne sestanke med podjetji in raziskovalnimi organizacijami.

Srečanja bodo potekala med 15:15 in 16:15, v preddverju Kongresnega centra Brdo pri Kranju, vzporedno s konferenco Od sledilcev do voditeljev – povezovanje znanstveno-raziskovalne sfere, gospodarstva in kulturno-kreativnega sektorja za spodbujanje inovativnosti.


Prosimo, da na spodnji povezavi izpolnite obrazec za izkaz vašega interesa, na katerih področjih želite sodelovati, ter seznam podjetij, s katerimi se želite sestati. V prijavni obrazec vnesite tudi ime osebe, ki se bo sestankov udeležila.

PRIJAVNI OBRAZEC

Interes za sestanke najavite najkasneje do petka, 15. septembra 2023. Do 18. septembra 2023 boste na vaše e-naslove prejeli razpored terminov sestankov.

Več informacij o programu Dneva inovativnosti: https://daninovativnosti.gzs.si/program/


Za dodatne informacije:

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj