12.04.2021

Vabljeni na DIGI-SI Community days

Vas zanima nov finančni okvir Digitalna Evropa? Kako lahko podjetje ali raziskovalec izkoristi podporno okolje DIGI-SI za dvig konkurenčnosti na domačem in tujem trgu? Kakšne ugodnosti prinaša članstvo v digitalnem inovacijskem stičišču? Želite spoznati praktične primere oprijemljivih rezultatov naših članov?

Na dogodku bodo partnerji konzorcija digitalnih inovacijskih stičišč DIGI-SI skupaj s predstavniki Evropske komisije, evropske platforme FUNDUNGBOX, MGRT, MJU, SPIRIT Slovenije, SPS ter GZS predstavili priložnosti za financiranje projektov, pridobivanje nepovratnih sredstev ter načrtovane aktivnosti in programe podpornega okolja, ki bodo pospešili digitalno preobrazbo malih in srednjih podjetij v Sloveniji v naslednjem finančnem obdobju. Pokazali vam bodo kako lahko tudi mikro podjetje z njihovo pomočjo uresniči svojo vizijo in doseže globalen preboj z koriščenjem storitev digitalnega podpornega okolja.

Trenutno stanje in priložnosti za digitalizacijo slovenskega gospodarstva v okviru nove finančne perspektive EU 2021-2027 vam bodo predstavili v četrtek, 15. aprila 2021, ob 9. uri.

Program dogodka najdete TUKAJ.

Povezavo do dogodka vam bodo posredovali dan prej. Dogodek je BREZPLAČEN. Prijava na dogodek je obvezna in bo odprta do 14. aprila 2021 do 12. ure.

Za več informacij pišite na dih@um.si.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj