04.06.2021

Ustvarjanje dohodka in vpliva z licenciranjem intelektualne lastnine

Odkrijte, kako ustvariti dohodek in vpliv z licenciranjem intelektualne lastnine na dogodku, ki ga 8. junija organizirata 4iP Council in EUIPO.

Skupni spletni seminar 4iP Council in EUIPO bo licenciranje intelektualne lastnine obravnaval iz perspektive postopka sklepanja poslov, vsebine licenčne pogodbe in poslovnih vzvodov. Poleg tega bodo naslovljeni izzivi, značilni za MSP-je, in kako jim lahko pobude, kot je sklad za MSP-je, pomagajo te izzive premagati.

Po tem spletnem dogodku boste:

  • sposobni prepoznati stvari, na katere morate biti pozorni pri pogajanjih o ključni vsebini licence, da se v prihodnosti izognete neželenim posledicam,
  • razumeli, kako lahko ustrezno sestavljena pogodba o varovanju zaupnosti podatkov (t.i. NDA) zmanjša tveganje za vaše dragocene podatke med pogajanji o licenci,
  • razumeli, kako lahko konkurenčno pravo omejuje licenčni posel, ki ga lahko sklenete.

Na spletni seminar se vnaprej prijavite ali pa se pridružite 8. junija 2021 ob 10. uri prek: https://euipo.blumm.it/event/ar/1/webinar-20210608-1000.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj