14.10.2021

Festival UNI.MINDS 2021 – prijavite se zdaj!

Vabimo vas na največji slovenski spletni festival za grajenje inovacijske skupnosti in dolgoročnih partnerstev med akademsko sfero in gospodarstvom, ki bo potekal med 10. in 12. novembrom 2021. Prijave so že odprte, število udeležencev je omejeno.

Prvi dan drugega festivala UNI.MINDS bodo podjetja dobila vpogled v tehnologije in ekspertize raziskovalcev Univerze v Ljubljani in Univerze v Mariboru. Predstavili bomo dobre prakse sodelovanja, razglasili prejemnike Inovacijskega sklada UL in razmišljali o boljši sistemski podpori inovacijam.

Drugi dan bodo raziskovalci in študentje dobili vpogled v izzive, s katerimi se srečujejo podjetja, ter spoznali možnosti za sodelovanje z multinacionalkami, kot so Bayer, PepsoCo in druge. Vsi, ki razmišljate o odcepljenem podjetju, se boste lahko povezali z organizacijami, ki vam pri tem lahko pomagajo.

Tretji dan bo novost: predstavili bomo najbolj inovativne interdisciplinarne projekte študentov.

Pod okriljem festivala se bosta odvila še Tretji dan za raziskovalce, Novartis v Sloveniji in Svečana podelitev Rektorjeve nagrade za naj inovacijo Univerze v Ljubljani.

3 dnevi spletnih dogodkov bodo posvečeni:

  • implementaciji najboljših inovacijskih praks
  • R2B sestankom in mreženju med udeleženci
  • vpogledu v izzive gospodarstva
  • znanstvenim stojnicam s predstavitvami tehnologij in ekspertiz naših raziskovalcev

Komu je festival namenjen?

Festival je zasnovan za tista najbolj radovedna, inovativna in v prihodnost zazrta podjetja, raziskovalce, študente, odločevalce.

Organizatorja festivala

Organizatorja festivala sta Pisarna za prenos znanja UL in Služba za prenos znanja in tehnologij UM. Glavni partner dogodka je Novartis v Sloveniji.

Festival bo potekal v kombinaciji slovenskega in angleškega jezika.

Še je čas, da se kot raziskovalec vključite v festival v obliki Znanstvene stojnice

Raziskovalci UL in UM lahko še vedno zaprosite za Znanstveno virtualno stojnico, prek katere se boste predstavili podjetjem na festivalu UNI.MINDS 2021. Svoje zanimanje lahko izrazite do 20. oktobra prek e-pošte na teja.stamac@uni-lj.si.

Virtualne znanstvene stojnice

Kako se prijaviti?

Prijavite se na spletni strani https://ppz.uni-lj.si/uni-minds21/ in si priskrbite brezplačno vstopnico. Vabimo vas, da na platformi Hubilo, na kateri bo potekal festival, izpolnite osebni profil za lažje mreženje.

Festival je odprt vsem zainteresiranim. Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Stran za registracijo na festival UNI.MINDS 2021

Za dodatne informacije pišite na gospodarstvo@uni-lj.si.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj