20.11.2020

ULovimo potencial! – inovacije s področij družboslovja, humanistike in umetnosti

Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani vas v okviru Evropske noči raziskovalcev 2020 vabi na spletno predstavitev Inovacije s področij družboslovja, humanistike in umetnosti – ULovimo potencial!

November je mesec brkov, vina in znanosti. V Pisarni za prenos znanja Univerze v Ljubljani bi znali kaj povedati o vsaki teh tem, a najraje govorimo o znanosti in umeščanju le-te na trg in v družbo. Vse glasneje se v akademski in znanstveni sferi govori o pomembnosti netehnoloških inovacij in tudi naša Univerza tukaj ne zaostaja.

Na predstavitvi bomo poskušali odgovoriti, kako, kdaj in zakaj prenesti netehnološko znanje iz raziskovalnih okvirjev v družbo – bodisi kot celovitih produktov znanja bodisi kot dragocenega spremljajočega elementa tehnoloških dosežkov. Prav tako bomo predstavili naš pilotni projekt prenosa družboslovnega znanja s pomembno socialno noto.

Kdaj? V petek, 27. novembra 2020, od 10. do 11. ure
Kje? Na Zoom-u: https://uni-lj-si.zoom.us/j/96518228613?pwd=SlFWRTNOUW9XaTNlYk9XVURtMUFxdz09

Spletne predstavitve se udeležite neposredno prek zgornje Zoom povezave.

Vabimo vas, da se nam pridružite na predstavitvi; morda nas boste dopolnili z vašimi idejami in pogledi. Hkrati pa naj bo ta dogodek priložnost, da se spoznamo in začnemo skupaj graditi most od vaših idej do pravih partnerjev za uspeh.  

Predstavljali bodo:

  • Nina Smerdu, svetovalka za intelektualno lastnino, Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani
  • Dominik Bagola, svetovalec za inovacije s področij družboslovja, humanistike in umetnosti, Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani,
  • Martin Lipovšek, doktorski študent filozofije, Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj