12.11.2020

Trajnostna prihodnost na festivalu UNI.MINDS

Ne zamudi Medeje Lončar, direktorice podjetja Siemens v Sloveniji in na Hrvaškem, govoriti na panelu o trajnostni prihodnosti 19. novembra ob 9. uri.

Medeja ima bogate izkušnje z upravljanjem spremembm v organizacijah, njen stil vodenja pa se fokusira predvsem na strateški razvoj. Zato je prava oseba za pogovor o tem kaj naj vodi naše odločitve, da bomo zadovoljili svoje potrebe in hkrati ne ogrozili blaginje, zdravja in varnosti prihodnjih generacij.

Njeni sopanelisti bodo:

  • Marina Ranga, Skupno raziskovalno središče, Evropska komisija
  • Karin Stana Kleinschek, Technische Universität Graz in University of Maribor
  • Bryan Zhao, TAM-Europe Ltd.
  • Ana Vovk Korže, Univerza v Mariboru, Filozofska fakulteta
  • Ladeja Godina Košir, Circular Change & ECESP

Moderator panela bo Aleš Ugovšek iz Gospodarske zbornice Slovenija.

Predstavitev dobrih zgodb z industrije in akademske sfere

Ob 9.45 bodo sledila tri vzporedna spletna srečanja:  Trajnostna in v skupnost usmerjena mesta in vasi, Zdravje tal in voda, Trajnostna energija. Izberite svojega!

O festivalu

23 spletnih srečanj, 100+ govorcev iz akademske sfere in gospodarstva, 2 univerzi, 1 spletna platforma za povezovanje in mreženje z bodočimi poslovnimi partnerji.

Spoznali boste evropske in svetovne razvojne trende, dejavnosti in kompetence obeh univerz ter dobre prakse sodelovanja med akademskim svetom in industrijo. Fakultete pa bodo za podjetja organizirale tudi brezplačne delavnice za pridobitev novih spretnosti in znanj.

Festival organizirata Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani in Služba za prenos tehnologij in znanja Univerze v Mariboru. Glavni partner festivala je Novartis v Sloveniji.

Se še niste prijavili?

Vstopnice za festival UNI.MINDS so že pošle. Lahko pa si spletna srečanja ogledate prek neposrednih Zoom povezav, ki jih najdete na spletni strani festivala. Za ogled srečanja v živo kliknite ‘Join stream‘, za ogled posnetkov preteklih srečanj pa kliknite ‘Watch video‘.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj