31.01.2020

Tekmovanje ‘Hrana za dobro’

Študenti, raziskovalci in podjetniki z idejami, izdelki ali storitvami za bolj trajnostno in zdravo hrano se lahko prijavite na izziv ‘Food for Good’. Z učinkovito rešitvijo lahko prejmete do 2 milijona evrov.

Tekmovanje organizira francoska fundacija FAMAE v sodelovanju z EIT Food, pokriva pa celotno prehranjevalno verigo: proizvodnjo, predelavo, logistiko in porabo hrane. Kandidate pozivajo, da prijavijo svoje inovativne in konkretne rešitve problema na poti »od polja do vilic«, ki bodo zagotovile pošteno, trajnostno in zdravo hrano za vse in povsod.

Prijavite se lahko do 14. februarja 2020 do 18. ure.

Več informacij o tekmovanju »Food for Good«.

Fundacija FAMAE je neodvisna družinska fundacija, ki stremi k zmanjšanju okoljskega odtisa v večjih sektorjih krožnega gospodarstva: voda, odpadki, energija, mobilnost, hrana in potrošnja.

EIT Food je vodilna pobuda na področju živilskih inovacij, ki se je razvila kot kolektivna želja po rešitvi mnogih izzivov v kmetijskem sektorju in živilski industriji.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj