20.04.2023

Teden valorizacije znanja EU 2023

V tednu med 25. in 28. aprilom se bo odvijal teden valorizacije znanja EU 2023, kjer se bodo zvrstili različni dogodki na področju inoviranja, intelektualne lastnine in povezovanja znanosti z gospodarstvom.

EU Teden valorizacije znanja 2023 – ustvarjanje vrednosti iz znanstvenih dognanj in izumov

Teden valorizacije EU (EU Knowledge Valorisation Week) bo potekal že 3. leto. Letos bodo tematike dogodkov v ospredje postavile nedavno sprejeta vodilna načela za valorizacijo znanja EU.

V okviru tedna bodo tako potekali tematski dnevi, posvečeni inoviranju, upravljanju intelektualne lastnine in sodelovanju med industrijo in znanostjo.

Teden valorizacije znanja bo prvič ponudil tudi praktično usposabljanje za raziskovalce, mlade inovatorje in vse, ki želijo razviti svoje spretnosti na področju upravljanja intelektualne lastnine.

Celoten program dogodkov je na voljo tukaj.

Več informacij in prijava na (online) dogodke na tej povezavi.


V okviru tedna valorizacije znanja EU pa vas ponovno povabimo k branju blog objave našega sodelavca Petra Alešnika, kjer se je dotaknil teme valorizacije znanja.

Povezava na članek “Od prenosa znanja k valorizaciji univerzitetnega znanja”.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj