20.06.2023

Ste pripravljeni na 2050?

Vabimo inovatorje Univerze v Ljubljani, da se pridružijo dogodku BASF Inovacijski center 2023, ki ga podpira vodilno kemično podjetje BASF. Cilj dogodka je podpora izstopajočim inovatorjem ter zagonskim podjetjem na vseh ravneh razvoja, odpiranje novih poti za inovativne ideje ter jim pomagati pri pridobivanju naložb in izpostavljenosti za njihov prihodnji napredek.

Kar morate vedeti:

  • BASF Inovacijski center 2023 se osredotoča na vizijo Envision 2050, ki cilja na zeleno in digitalno preobrazbo, bodisi v povezavi s čistimi tehnologijami (Cleantech), krožnostjo (Circularity) in/ali prehrano “od kmetije do vilice” (Farm to Fork).
  • Odprt je za obetavne posamezne inovatorje ter zagonska podjetja na kateri koli ravni razvoja, ne glede na njihov status razvoja (od koncepta do širitve). Sodelovanje je brezplačno, edina zahteva je, da so udeleženci starejši od 18 let.
  • BASF Inovacijski center 2023 povezuje udeležence iz 11 srednje- in jugovzhodnoevropskih držav: Avstrije, Bosne in Hercegovine, Bolgarije, Hrvaške, Češke, Grčije, Madžarske, Romunije, Srbije, Slovaške in Slovenije preko niza lokalnih dogodkov in enega velikega finalnega dogodka. To pomeni, da je vsaka država del ločenega skupine dogodkov za posamezno državo, zmagovalci vsakega dogodka pa se avtomatično uvrstijo v veliki finale, kjer se srečajo zmagovalci preostalih skupin dogodkov za posamezno državo.
  • Najboljša inovacija ali ideja za zagonsko podjetje bo kot zmagovalec velikega finala prejela enkratno začetno naložbo v višini 5.000 EUR bruto, ne glede na to, ali bo ideja nadalje podprta s strani BASF.
  • Prijave se odprejo 30. maja in trajajo do 29. septembra 2023. Sledi faza ocenjevanja, kjer bo lokalna žirija vsake skupine držav izbrala 5 najboljših udeležencev, ki bodo predstavili svoje inovativne ideje na dogodkih v živo, ki bodo potekali novembra 2023 in prenašani v živo.
  • BASF Inovacijski center 2023 je hibridni dogodek – centralno voden s studijskim gostiteljem, prenašan v živo na naši uradni strani na YouTube-u, pri čemer se udeleženci povežejo preko Zoom-a. Ponosni smo na to, da lahko udeležencem zagotovimo izkušnjo dogodka v živo, ena-na-ena komunikacijo z žiranti in spletno vidnost, vse udobno od doma ali katerega koli drugega kraja, kjer se počutijo udobno pri predstavitvi svoje ideje. Več informacij o prejšnjih projektih lahko najdete na našem kanalu na YouTube-u, spletni strani: join-innovationhub.com in seveda, za dodatne informacije, nas lahko kontaktirate na: hello@join-innovationhub.com.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj