22.08.2022

Sodelujte na festivalu UNI.MINDS 2022 in delite svoje znanje z gospodarskim okoljem

Letošnji festival UNI.MINDS 2022 bo potekal med 8. in 10. novembrom 2022, prijave za sodelovanje pa so že odprte.

Največji slovenski spletni festival za grajenje inovacijske skupnosti in dolgoročnih partnerstev med akademsko sfero in gospodarstvom bo kmalu spet tukaj – že 3. leto zapored!

Pisarna za prenos znanja UL, skupaj z Univerzo v Mariboru in Univerzo na Primorskem, tako vabi raziskovalce, da se prijavijo in sodelujejo na virtualnih stojnicah. Preko virtualnih stojnic oz. science booths, se bodo lahko predstavili podjetjem ter odkrili nove možnosti sodelovanja in nadaljnjega razvoja njihove inovacije.

Pri letošnjem festivalu sodelujemo tudi z lokalnimi predstavniki EIT v Sloveniji (več o EIT si lahko preberete na: https://eit.europa.eu/). Tako smo letošnje glavne tematike festivala, povzeli kar po EIT tematikah: FOOD; HEALTH; CLIMATE; MANUFACTURING; RAW MATERIALS in URBAN MOBILITY.

Zato vse, ki ste aktivni na omenjenih temah in bi želeli vaše (potencialne) inovacije (tehnološke ali netehnološke) predstaviti javnosti, vljudno vabimo, da nam najkasneje do 30. 8. 2022 pošljete izpolnjen obrazec o prijavi na gospodarstvo@uni-lj.si. Dogodek poteka na platformi HUBILO, ki omogoča statistike vpogleda v vašo inovacijo in tudi te podatke na koncu delimo z razstavljavci. Festival UNI.MINDS ima mednarodno noto in bo zato potekal v angleščini.

Na zaključni dogodek konference (samo za vabljene), ki bo potekal v živo, bodo povabljeni tudi razstavljavci.

O nadaljnjih korakih vas bomo pravočasno obveščali.

Za boljšo predstavo o UNI. MINDS festivalu vas vabimo k ogledu zaključnega videa festivala 2020.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj