23.05.2023

Social Impact Award (SIA): išče se najboljša socialnopodjetniška ideja

Prijave na tekmovanje za najboljšo podjetniško idejo, ki ima obenem tudi potencial spreminjati družbo na bolje, so še odprte!

Social Impact Award nudi socialno-podjetniško izkušnjo, ki daje mladim priložnost predstaviti svoje poglede na različne okoljske in družbene izzive, ustvarjati spremembe in aktivno sooblikovati prihodnost z lastnimi pobudami, ki lahko vodijo v nove podjetniške ideje.

Izmed vseh prijavljenih, bo žirija izbrala 10 najboljših idej, ki bodo vstopile v drugi krog tekmovanja. Tam pa bodo, po mnenju strokovne žirije in javnosti, 4 najboljše ideje nagrajene s 1500 € začetnega kapitala, mentorjem za vse leto in brezplačno uporabo pisarne v prostorih Impact Huba Ljubljana v središču prestolnice za eno leto.

Kako poteka tekmovanje:

  • prijave se zbirajo do 9. 6. 2023 na povezavi https://slovenia.socialimpactaward.net/prijava/, kjer nudijo tudi pomoč pri izpolnjevanju prijavnice,
  • strokovna žirija bo nato izbrala 10 finalistov,
  • za katere bodo sledili 3 meseci mentoriranja in nadaljnjega razvoja ideje s priznanimi slovenskimi strokovnjaki.

Več informacij o tekmovanju na tej povezavi.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj