25.05.2023

ScienceBEAT za mlade talente – prijave odprte!

Vrhunski znanstveni in strokovni dogodek ScienceBEAT bo mladim talentom omogočal vstop v globalno mrežo strokovne odličnosti na področju znanosti in podjetništva. Prijave so odprte do 18. junija 2023.

Udeleženci bodo imeli priložnost pridobiti edinstven vpogled v trende in izzive sodobne farmacevtske industrije ter začutiti utrip globalnega farmacevtskega podjetja, ki je vodilno na področju razvoja in proizvodnje podobnih bioloških zdravil in generičnih farmacevtskih izdelkov.

Prav tako bodo imeli izjemno priložnost mreženja in pridobivanja neprecenljivega znanja ter strokovnega vpogleda svetovno priznanih znanstvenikov in podjetnikov inovatorjev, ki na svojih področjih premikajo meje. S skupinskim delom bodo pridobili tudi praktične izkušnje na zastavljenem farmacevtsko-poslovnem izzivu ter priložnost za prikaz znanja in veščin v praksi.

Dogodek bo gostil dva osrednja govorca, ki se bosta z udeleženci družila tako v formalnem kot v bolj sproščenem okolju:

  • Sir Paul Nurse, britanski genetik in celični biolog. Za svoje prelomne raziskave celičnega cikla je leta 2001 prejel Nobelovo nagrado za fiziologijo ali medicino.
  • Andy Baynes, nekdanji izvršni direktor podjetij Apple, Nest in Google, podjetnik ter strokovnjak za oblikovanje in inovacije izdelkov.

Dogodek ScienceBEAT je namenjen perspektivnim študentom zadnjega letnika dodiplomskega študija ter študentom magistrskega, doktorskega in postdoktorskega študija naravoslovnih in poslovnih ved iz Slovenije in tujine, ki si želijo razviti kariero na področju farmacevtske industrije ter pridobiti nova znanja in poznanstva, ki jim bodo pomagala na njihovi karierni poti.

Več informacij in prijava na naslednji povezavi.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj