27.02.2023

Prijave na EIT Jumpstarter 2023 so že odprte!

Program EIT Jumpstarter je namenjen podpori in realizaciji idej študentov, raziskovalcev, inovatorjev, strokovnjakov in start-upov v njihovi zgodnji fazi.

Glavni cilj 8-mesečnega programa EIT Jumpstarter je spodbuditi podjetniško kulturo v Evropi ter pomagati mladim podjetnikom pri ustanavljanju novih podjetij.

EIT Jumpstarter program ponuja izobraževanje, mentorstvo, mreženje in finančno podporo za udeležence. Slednji lahko razvijajo svoje ideje na različnih področjih (zdravstvo, agroživilstvo, surovine, energetika, mobilnost v mestih ali proizvodni sektor).

Ena izmed prednosti programa je tudi njegova mednarodna narava, saj udeleženci sodelujejo z ljudmi iz različnih držav, kar jim omogoča pridobivanje novih izkušenj, mreženje in razširjanje svojih idej na mednarodni ravni.

Prijava na EIT Jumpstarter prinaša:

  • Usposabljanje s strani izkušenih inovatorjev
  • Podpora procesa ideje s poslovnim izpopolnjevanjem
  • Nepovratna sredstva za kritje stroškov potovanja in nastanitve ali za razvoj projekta in ustanovitev zagonskega podjetja
  • Dostop do mreže diplomantov in vlagateljev EIT
  • Podjetniški nabor orodij za ustvarjanje in inoviranje poslovnega modela
  • Ob koncu programa udeleženci pripravijo predstavitev pred strokovno komisijo in se potegujejo za denarno nagrado 10.000 evrov (prvo mesto je na EIT Jumpstarter 2022 osvojila slovenska ekipa Spektral v kategoriji New European-Bauhaus).

Rok za prijavo: 16. april

Če želite izvedeti več, bo 20. marca 2023 ob 13:00 – 14:00 organiziran informativni spletni seminar o programu, na katerega se lahko prijavite tukaj.

Več splošnih informacij na naslednji povezavi.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj