12.11.2020

Pametna prihodnost na festivalu UNI.MINDS

17. novembra ob 9. uri spoznajte dr. Jureta Leskovca iz Pinteresta na panelu dneva, posvečenega PAMETNI PRIHODNOSTI.

Jure je glavni znanstvenik na Pinterestu in obenem tudi profesor računalništva na Stanfordu ter soustanovitelj Inštitut Asef za izobraževanje in raziskovanje. Mladi znanstvenik in podjetnik bo s sopanelisti razpravljal o tem, kako znanstvene raziskave približati potrebam tehnološko naprednih podjetij brez, da žrtvujemo njihovo glavno poslanstvo – služenje znanosti in človeštvu.

Njegovi sopanelisti bodo:

Moderatorka panela bo Aida Kamišalić Latifić, Univerza v Mariboru, Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko.

Predstavitev dobrih zgodb z industrije in akademske sfere

Ob 9.45 bodo sledila tri vzporedna spletna srečanja: Podatkovni inženiring, Umetna inteligenca, Podatkovna znanost in poslovna inteligenca. Izberite svojega!

O festivalu

23 spletnih srečanj, 100+ govorcev iz akademske sfere in gospodarstva, 2 univerzi, 1 spletna platforma za povezovanje in mreženje z bodočimi poslovnimi partnerji.

Spoznali boste evropske in svetovne razvojne trende, dejavnosti in kompetence obeh univerz ter dobre prakse sodelovanja med akademskim svetom in industrijo. Fakultete pa bodo za podjetja organizirale tudi brezplačne delavnice za pridobitev novih spretnosti in znanj.

Festival organizirata Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani in Služba za prenos tehnologij in znanja Univerze v Mariboru. Glavni partner festivala je Novartis v Sloveniji.

Se še niste prijavili?

Prijave: https://whova.com/portal/registration/uktof_202010
Povezava do spletne strani festivala: https://ppz.uni-lj.si/uni.minds/

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj