13.09.2021

Oglejte si video posnetek dogodka Od ideje do prototipa in redne proizvodnje

Na spletnem dogodku smo se z dr. Alešem Hančičem pogovarjali o poti, ki jo izdelek naredi od začetne ideje preko prototipa pa vse do redne proizvodnje. Za vse tiste, ki ste jo zamudili, je na voljo video posnetek.

8. septembra 2021 je potekal spletni dogodek Pisarne za prenos znanja UL, namenjen raziskovalcem, študentom in strokovnjakom s področja prenosa znanja. Udeleženci so dobili vpogled v ovire na poti izdelka in potrebnih finančnih vložkih za zagon proizvodnje novega izdelka.

Oglejte si video posnetek dogodka

O predavatelju

Dr. Aleš Hančič je direktor Razvojnega centra orodjarstva Slovenije TECOS. Ima več kot 12 let izkušenj na področju raziskav, vodenja raziskovalnih projektov ter vodenja organizacije. Svojo poklicno pot je začel kot asistent na Univerze v Ljubljani, Fakulteti za strojništvo, TECOS-u pa se je pridružil leta 2005 kot mladi raziskovalec, nato kot Direktor za raziskave in razvoj. Od leta 2013 opravlja funkcijo direktorja TECOS-a, poleg tega je zadnja leta dopolnilno zaposlen tudi kot asistent na Fakulteti za strojništvo.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj