02.06.2021

Oglejte si video posnetek delavnice Inovator.si?

Praktična delavnica o identifikaciji in zaščiti intelektualne lastnine je namenjena raziskovalcem in študentom s področja ved o življenju. Za vse tiste, ki ste jo zamudili, je na voljo video posnetek.

26. maja 2021 je potekala izobraževalna spletna delavnica za vse, ki se pri svojem raziskovalnem delu srečujete z vprašanji in izzivi pravnega varstva intelektualne lastnine in iščete praktične nasvete, kako se lotiti patentiranja ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Oglejte si video posnetek delavnice Inovator.si? 2021

Udeležence je nagovoril dr. Carsten Prusko, izkušen patentni zastopnik s področja zaščite medicinskih inovacij, ki že vrsto let deluje v priznani nemški patentni družbi Zacco. Prenos znanja na Univerzi v Ljubljani in postopek prijave ter zaščite intelektualne lastnine pa sta predstavili Urša Jerše in Gabriela Droga Mazovec iz Pisarne za prenos znanja UL. Delavnico je v svojem pozdravnem nagovoru podprla tudi prof. dr. Nataša Poklar Ulrih, dekanja Biotehniške fakultete.

Vas zanima več o pravnem varstvu in komercializaciji intelektualne lastnine? Oglejte si 10 korakov, ki vas bodo pripeljali od ideje do trga.

Inovator.si? je organizirala Pisarna za prenos znanja v sodelovanju z Veterinarsko fakulteto in Biotehniško fakulteto.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj