20.09.2021

Oglejte si video posnetek delavnice INOVATOR­ččąUL

Ste zamudili spletno delavnico o identifikaciji in za┼í─Źiti intelektualne lastnine s podro─Źja tehnik? Na YouTube kanalu Pisarne za prenos znanja je na voljo video posnetek.

16. septembra 2021 je potekala prakti─Źna delavnica INOVATOR­ččąUL, namenjena raziskovalcem in ┼ítudentom s podro─Źja tehnike, ki ste se pri svojem raziskovalnem delu ┼że sre─Źali z vpra┼íanji in izzivi pravnega varstva intelektualne lastnine in i┼í─Źete prakti─Źne nasvete, kako se lotiti patentiranja ali drugih oblik za┼í─Źite intelektualne lastnine.

Delavnico smo organizirali v sodelovanju s Fakulteto za elektrotehniko in Fakulteto za strojni┼ítvo. Predaval je dr. Heiko Pittner, patentni zastopnik dru┼żbe Zacco z ve─Ź kot 12 let izku┼íenj z za┼í─Źito na podro─Źjih avtomobilske industrije, telekomunikacij, programske opreme in drugih.

Oglejte si video posnetek dogodka

Kdo je predaval?

  • Dr. Heiko Pittner, evropski in nem┼íki patentni zastopnik, Zacco Europe
  • Ur┼ía Jer┼íe, vodja Pisarne za prenos znanja UL
  • Andrej ─îerneti─Ź, Pisarna za prenos znanja UL

Pi┼íkotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izbolj┼íanje va┼íih izku┼íenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Ve─Ź informacij najdete v Politiki o pi┼íkotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj