06.12.2022

Najboljša poslovna praksa leta je postal projekt Skupaj gradimo družbo znanja in blagostanja!

Pri zmagovalnem projektu so sodelovali Univerza v Ljubljani, Novartis v Sloveniji in Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI).

Na izboru Best of the Best, ki ga organizira AmCham Slovenia, je bil skupni projekt prepoznan kot primer poslovne odličnosti ter zglednega sodelovanja med gospodarstvom in akademsko sfero.

Velika zahvala gre sodelavcem iz Novartisa v Sloveniji in Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja (LUI), s katerimi smo našo zgodbo uspešno zgradili. In jo skupaj z velikim ponosom in veseljem gradimo še naprej.

Zahvaljujemo pa tudi vsem, ki ste navijali za nas! #inovirajmoskupaj

V spodnjem videu si lahko ogledate, zakaj sta akademija in gospodarstvo naravna partnerja v razvoju novih znanj, kompetenc in novih načinov dela.

AmCham Slovenija pa se še enkrat iskreno zahvaljujemo za laskavo priznanje in potrditev, da s skupnim sodelovanjem (in izmenjavo znanja) potujemo v boljši jutri.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj