11.10.2019

Konferenca Od ideje do trga

Razvijate programsko opremo in bi jo radi zaščitili ter z njo tudi zaslužili? Bi radi spoznali študente in raziskovalce s področja računalništva in informatike ter si ogledali inovacije, ki se ustvarjajo na Univerzi v Ljubljani? Bi želeli vzpostaviti nova partnerstva?

Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani in Fakulteta za računalništvo in informatiko vas 6. in 7. novembra 2019 vljudno vabita na konferenco Od ideje do trga <programska oprema> v Poligon kreativni center v Ljubljani.

Od ideje do trga <programska oprema> je izobraževalni in mreženjski dogodek za študente, raziskovalce, podjetja in investitorje.

Več o dogodku in prijave

Pohitite s prijavo, na voljo je le še nekaj prostih mest.

Za raziskovalce oz. razvojne ekipe z inovacijami (“software klinika”):

Raziskovalci oziroma razvojne ekipe iz Univerze v Ljubljani, ki bi želeli svojo rešitev s področja programske opreme predstaviti podjetjem in investitorjem, se prijavite na delavnico “software klinika”, kjer vam bodo pomagali vrhunski strokovnjaki:

  • Patentiranje intelektualne lastnine (dr. Jakob Valvoda, patentni zastopnik, Boehmert&Boehmert)
  • Licenciranje intelektualne lastnine (Matija Šuklje, strokovnjak za FOSS)
  • Razvoj poslovne ideje (dr. Gavin Smith, direktor, Oxica Ltd.)
  • Prodaja (Miroslav Pavleski, direktor prodaje, podpredsednik za znanstveni trg, Cosylab)
  • Kakovost programske opreme, TBD*

Prijavni obrazec za “software kliniko”

Prijavijo se lahko raziskovalci in študenti Univerze v Ljubljani. Vabimo vas, da izpolnite kratek obrazec o vaši inovaciji in želenih poslovnih partnerjih.

Kako deluje “software klinika”?

Udeleženci delavnic nam vnaprej posredujete informacije o vaši inovaciji. Skupaj s strokovnjaki iz Pisarne za prenos znanja boste pripravili kratko 3-minutno predstavitev vašega produkta ali storitve. Na prvem dnevu konference (6. 11.) se boste udeležili zaprtega dela delavnice, kjer boste imeli 3-minutno predstavitev, nato pa bodo sledila individualna posvetovanja z navedenimi strokovnjaki. Pri vsakem boste imeli na voljo do 20 minut za diskusijo. Cilj klinike je priprava na predstavitve vaših inovacij, ki bodo potekale drugi dan konference (7. 11.) pred investitorji, podjetji in ostalimi udeleženci.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj