07.05.2021

Izobraževalni program EIT Food Global Food Venture

Doktorski študenti iz agroživilskega področja ste vabljeni, da se prijavite na izobraževalni program EIT Food Global Food Venture.

Šestmesečni program EIT Food Global Food Venture Programme bo že 4. leto podprl doktorske študente iz različnih področij, ki želite svoje aplikativne raziskave iz agroživilskega področja razviti v uspešne poslovne ideje. Pomembno je le, da je vaša inovativna raziskava ali poslovna ideja povezana s področjem agroživilstva. V času trajanja programa boste prejeli ključne veščine s področja podjetništva.

Prijave za Global Food Venture Programme faza I (Idea Development) so odprte do 10. maja 2021. Prijavnina znaša 300 €. Prijavite se prek spletne strani.

Prijave za Global Food Venture Programme faza II (Business Incubation) so odprte do 5. junija 2021. Prijavnina znaša 420 €. Prijavite se prek spletne strani.

Več informacij in prijava.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj