27.09.2019

Inovator.si? – izobraževalni delavnici o intelektualni lastnini

18. in 19. septembra je Pisarna za prenos znanja gostovala na Zdravstveni in Medicinski fakulteti ter Fakulteti za farmacijo, kjer smo organizirali izobraževalni delavnici Inovator.si?

Praktični delavnici sta bili namenjeni študentom in raziskovalcem, ki se pri svojem delu srečujejo z vprašanji in izzivi zaščite intelektualne lastnine. Vodil ju je dr. Carsten Prusko, izkušen patentni zastopnik s področja zaščite medicinskih inovaciji, ki že vrsto let deluje v priznani nemški patentni družbi Zacco. Urša Jerše, vodja Pisarne za prenos znanja, in Gabriela Droga Mazovec, svetovalka za identifikacijo in zaščito intelektualne lastnine na področju naravoslovnih ved, sta predstavili prenos znanja na UL in postopke prijave ter zaščite intelektualne lastnine.

dav

Pisarna za prenos znanja pogosto organizira tovrstna izobraževanja in ozavešča zaposlene na UL o pomenu intelektualne lastnine in prenosu znanja na UL.

Vas zanima več o intelektualni lastnini? Preberite si ABC intelektualne lastnine.

Vas zanima več o pravnem varstvu in komercializaciji intelektualne lastnine na UL? Kliknite tu.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj