20.04.2021

Info dan »EIC – Evropski svet za inovacije – podpora vizionarskim podjetnikom«

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi 22. aprila ob 10 uri na brezplačnegi spletni informativni dan z naslovom: »EIC – Evropski svet za inovacije – podpora vizionarskim podjetnikom«.

Program EIC se bo izvajal kot del tretjega stebra »Inovativna Evropa« znotraj Okvirnega programa EU za raziskave in inovacije 2021-2027 – Obzorje Evropa.

Programi Evropskega sveta za inovacije so namenjeni podpori najbolj prodornih (disruptivnih) inovacij oz. inovacijskih projektov podjetij in raziskovalnih skupin, z namenom zagotovitve ustreznih oblik financiranja in podpornih storitev za učinkovito pretvorbo teh inovacij v tržne produkte.

Usmerjen je v zelo tvegane projekte, ki na trgu ne morejo pridobiti drugih oblik financiranja, izkazujejo pa velik potencial za uspeh na globalnem nivoju.

Več informacij o programu EIC najdete tukaj.

Spletni informativni dogodek bo potekal 22. aprila 2020, med 10.00 in 13.00 uro, v spletnem okolju Zoom.

Udeležba je brezplačna, na dogodek se prijavite z izpolnitvijo spletne prijavnice (prijavnica se nahaja spodaj pod dogodkom). 

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj