11.08.2021

Pozor! HUDa kick off delavnica z dr. Anjo Svetina Nabergoj

Najboljše ideje se porodijo v najboljši družbi. Zato bomo še pred koncem prijav na prvi HUD razpis (sprejemamo jih do 31. avgusta) izvedli spletno delavnico z mednarodno priznano profesorico in predavateljico izr. prof. dr. Anjo Svetina Nabergoj. Delavnica se bo odvila v ponedeljek, 23. avgusta, ob 15. uri prek platforme Zoom.

Profesorica na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani in gostujoča predavateljica na Stanfordu ima bogate izkušnje s področij inoviranja, kreativnega snovanja in sodelovanja. Te bodo prava popotnica za to, da dodatno zaženete misli, prevetrite ideje in izpo(po)lnite svoje HUDe vprašalnike za prijavo na HUD razpis UL.

Spoznali boste nove veščine, ki vam bodo pomagale na vaši poti v svet inovacij. Od razvijanja podjetniške priložnosti do dela v interdisciplinarnih timih. Naučili se boste identificiranja in razumevanja problemov, učinkovitega procesa ideacije in izbire idej (kako naj izgleda pravi »brainstorming«) ter kako se pravilno lotiti prototipiranja in testiranja. Osrednji poudarek delavnice pa bo kreativno sodelovanje (match-making, učinkovito izkoriščanje različnih izhodišč-pogledov, pozitivno »kresanje« misli) in ustvarjanje sodelovalne (inovacijske) miselnosti.

Ne zamudite HUDe priložnosti, prijavite se zdaj!

Na delavnico se prijavite prek Zoom registracije: https://uni-lj-si.zoom.us/meeting/register/tJYlcOqprTorHNfRTF1ekJVuUldc86d0iGp8

Po uspešni prijavi boste prek e-pošte prejeli povezavo do delavnice. Udeležba na spletni delavnici je brezplačna. Spletni dogodek bomo fotografirali. Preberite več.

O predavateljici

Dr. Anja Svetina Nabergoj je izredna profesorica na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, kjer poučuje dodiplomske in podiplomske podjetniške predmete po design thinking metodologiji. Od leta 2011 je gostujoča predavateljica na Hasso Plattner Institute of Design na Stanfordski univerzi, kjer izvaja poslovna izobraževanja za predstavnike Fortune 500 podjetij. Je ustanovna članica skupine Research as design, ki je razvila program za uvajanje design thinking metodologije v doktorski študij in znanstveno raziskovanje. Anja verjame v moč empatije, zgodnjega prototipiranja in testiranja in principe dizajnerskega načina razmišljanja uporablja tako v zasebnem kot poklicnem življenju.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj