11.11.2020

Google delavnica ‘Sindrom vsiljivca’

Študentke in študenti družboslovnih in humanističnih smeri pozor! Ne zamudite najbolj vroče jesenske delavnice za študente, ki jo organizira podjetje Google.

Interaktivna delavnica z naslovom »Impostor Syndrome« pod vodstvom Google ekspertov se bo odvijala v ponedeljek, 23. novembra ob 14. uri, v sklopu festivala UNI.MINDS, ki povezuje akademsko in gospodarsko sfero pod sloganom #inovirajmoskupaj.

Kaj vas zadržuje na poti do sanjskega poklica? Na poti do uresničitve vaše ideje? Pri tem, da vprašate vse, česar si prej niste upali?

Google delavnica je odlična priložnost, da pridobite nove veščine za učinkovito premostitev sindroma vsiljivca. Preskočite ovire, ki zadržujejo vaš razvoj, razširite znanje in se pobliže spoznajte z naprednimi in učinkovitimi metodami enega največjih tehnoloških podjetij na svetu, ki med študenti in bodočimi diplomanti Univerze v Ljubljani išče tudi svoje bodoče kadre. Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.

Za sodelovanje na delavnici se registrirajte prek prijavnega obrazca.
Po registraciji boste prejeli povezavo do dogodka.

Ne zamudite priložnosti, prijave so že odprte.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj