25.08.2023

Globalna konferenca o umetni inteligenci in človekovih pravicah (Ljubljana, junij 2024)

Z veseljem sporočamo, da že sprejemamo povzetke referatov in posterjev, ki bodo predstavljeni na konferenci.

Z velikim veseljem vam sporočamo, da bo Globalna konferenca o umetni inteligenci in človekovih pravicah potekala v četrtek, 13., in petek, 14. junija 2024, v Ljubljani, v Sloveniji.

Gostila jo bo Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani.  

Konferenca je organizirana v okviru projekta “Razvoj in uporaba umetne inteligence v luči pozitivnih in negativnih obveznosti države pri zagotavljanju pravice do življenja”, ki ga financira Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije pod vodstvom vodje projekta in predsednice konference profesorice dr. Vasilke Sancin.  

Z veseljem tudi sporočamo, da že sprejemamo povzetke referatov in posterjev, ki bodo predstavljeni na konferenci. Rok za oddajo povzetkov je 30. september 2023, obvestila o sprejemu povzetkov pa bodo posredovana do konca oktobra 2023.

Več informacij v zvezi s konferenco, pozivom za prispevke in podrobnimi navodili za oddajo povzetkov ter našim projektom najdete na spletni strani: https://www.ai-right-to-life.si/en/2014-conference.  

Celoten urnik konference bo objavljen v prihodnjih mesecih.  

Za dodatna vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu: vasilka.sancin@pf.uni-lj.si.  

Upamo, da se vidimo junija prihodnje leto!

Vasilka Sancin
Predsedujoča konferenci

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj