08.11.2021

Festival UNI.MINDS 2021: Odprto inoviranje v podjetju Bayer

11. novembra ob 13. uri spoznajte dr. Phila Taylorja na UNI.MINDS spletnem srečanju Bayer: Open innovation’.

Dr. Phil Taylor je globalni vodja Open innovation v podjetju Bayer. Na festivalu UNI.MINDS bo govoril o tem, kako ena od najbolj znanih znamk in največjih farmacevtskih podjetij na svetu uspešno vključuje sodelovanje z akademsko sfero v svoj proces. Izvedite, kakšni so njihovi vpogledi, najboljše prakse, spodbude in več.

Najboljše informacije običajno dobimo od tistih posameznikov, ki imajo izkušnje iz prve roke. Zato ne zamudite spletnega srečanja in se prijavite prek https://ppz.uni-lj.si/uni-minds21/.

O festivalu

UNI.MINDS 2021 je največji slovenski spletni festival za grajenje inovacijske skupnosti in partnerstev med akademsko sfero in gospodarstvom. Na 18 spletnih srečanjih se bo predstavilo več kot 60 govorcev, predstavljene pa bodo dobre prakse sodelovanja med obema sferama. Udeležba na festivalu je brezplačna.

Prvi dan drugega festivala UNI.MINDS bodo podjetja dobila vpogled v tehnologije in ekspertize raziskovalcev Univerze v Ljubljani in Univerze v Mariboru. Predstavili bomo dobre prakse sodelovanja, razglasili prejemnike Inovacijskega sklada UL in razmišljali o boljši sistemski podpori inovacijam.

Drugi dan bodo raziskovalci in študentje dobili vpogled v izzive, s katerimi se srečujejo podjetja, ter spoznali možnosti za sodelovanje z multinacionalkami, kot so Bayer, PepsoCo in druge. Vsi, ki razmišljate o odcepljenem podjetju, se boste lahko povezali z organizacijami, ki vam pri tem lahko pomagajo.

Tretji dan bo novost: predstavili bomo najbolj inovativne interdisciplinarne projekte študentov.

Pod okriljem festivala se bosta odvila še Tretji dan za raziskovalce, Novartis v Sloveniji in Svečana podelitev Rektorjeve nagrade za naj inovacijo Univerze v Ljubljani.

Celoten program je na voljo na spletni strani https://ppz.uni-lj.si/uni-minds21/ in na naši spletni strani v slovenskem jeziku.

3 dnevi spletnih dogodkov bodo posvečeni:

  • implementaciji najboljših inovacijskih praks,
  • R2B sestankom in mreženju med udeleženci,
  • vpogledu v izzive gospodarstva,
  • znanstvenim stojnicam s predstavitvami tehnologij in ekspertiz naših raziskovalcev.

Komu je festival namenjen?

Festival je zasnovan za tista najbolj radovedna, inovativna in v prihodnost zazrta podjetja, raziskovalce, študente, odločevalce.

Organizatorja festivala

Organizatorja festivala sta Pisarna za prenos znanja UL in Služba za prenos znanja in tehnologij UM. Glavni partner dogodka je Novartis v Sloveniji.

Se še niste prijavili?

Prijavite se na spletni strani https://ppz.uni-lj.si/uni-minds21/ in si priskrbite brezplačno vstopnico. Festival bo potekal v kombinaciji slovenskega in angleškega jezika. Vabimo vas, da na platformi Hubilo, na kateri bo potekal festival, izpolnite osebni profil za lažje mreženje.

Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj