23.04.2021

Falling Walls Lab Slovenia 2021

Imate inovativno idejo? Verjamete, da ima potencial in se bo razvila na gospodarskem, znanstvenem ali širšem družbenem okolju? Prijavite se na dogodek FALLING WALLS LAB SLOVENIA do 12. maja in predstavite svojo prebojno idejo! Svoje edinstvene zamisli in inovativne projekte lahko strnete v prepričljivo 3- minutno predstavitev v angleščini ter s tem podrete zid na poljubnem akademskem področju.

Falling Walls Lab je interdisciplinarno tekmovanje, ki vsako leto predstavi novo generacijo vrhunskih raziskovalcev, pod okriljem fundacije Falling Walls. S triminutno predstavitvijo izjemni talenti in inovativni raziskovalci delijo svoje raziskovalne projekte, poslovne modele in družbene pobude z občinstvom in žirijo. Akademske ustanove po vsem svetu so vabljene, da gostijo svoj lasten Falling Walls Lab in  pošljejo svojega zmagovalca na online finalni dogodek, ki je vedno v novembru v spomin na padec berlinskega zidu.

Predstavite svojo prebojno idejo in se z njo udeležite online finalnega izbora s profesionalno posnetim promocijskim videom!

Falling Walls Lab (FWL) je iz leta v leto bolj uveljavljen in obiskan dogodek, ki združuje prebojne inovativne ideje posameznikov. Falling Walls Lab Ljubljana tudi letos izvaja Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani in Nemško službo za akademske izmenjave (DAAD) ob podpori Zveznega ministrstva za zunanje zadeve Nemčije.

Letos sta del tekmovanja tudi dve obvezni delavnici javnega nastopanja in učinkovitega pitchanja z vrhunskim coachom. V okviru brezplačnih delavnic se boste naučili, kako podati svojo idejo na najbolj učinkovit način in si tako povečati možnost zmage ter predstavitve ideje v Berlinu pred investitorji iz mednarodnega okolja.

Kdo se lahko prijavi?

  • Študenti in mladi raziskovalci ALI posameznik, pri katerem …
  • … ni minilo več kot 10 let od datuma zaključka 1. stopnje študija ALI
  • ni minilo več kot 7 let od datuma zaključka 2. stopnje študija ALI
  • ni minilo več kot 5 let od datuma zaključka doktorskega študija.
  • Će ste v preteklosti že sodelovali na FWL tekmovanju, se žal ne morete več prijaviti.

Več informacij je na voljo na spletni strani Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja.

Svojo prebojno idejo prijavite do srede, 12. maja 2021!

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj