20.11.2020

Družba prihodnosti na festivalu UNI.MINDS

24. novembra ob 9. uri spoznajte svetovno priznanega umetnika in pionirja na področju postgravitacijske umetnosti Dragana Živadinova na panelu DRUŽBA PRIHODNOSTI.

S svojo dolgoletno predanostjo poslanstvom, kot sta kulturalizacija vesolja in združevanje umetnosti in znanosti, je Dragan ustanovil Center vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga. S sopanelisti bo zagrizel v teme, kot so vloga znanosti, umetnosti in kulture pri soustvarjanju družbe prihodnosti in kako lahko umetnost in vizionarsko razmišljanje vpliva na ustvarjanje boljše družbe.

Njegovi sopanelisti bodo:

Moderatorka panela bo Nataša Štefe, novinarka na RTV Slovenija in Val 202.

O festivalu

23 spletnih srečanj, 100+ govorcev iz akademske sfere in gospodarstva, 2 univerzi, 1 spletna platforma za povezovanje in mreženje z bodočimi poslovnimi partnerji.

Spoznali boste evropske in svetovne razvojne trende, dejavnosti in kompetence obeh univerz ter dobre prakse sodelovanja med akademskim svetom in industrijo. Fakultete pa bodo za podjetja organizirale tudi brezplačne delavnice za pridobitev novih spretnosti in znanj.

Festival organizirata Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani in Služba za prenos tehnologij in znanja Univerze v Mariboru. Glavni partner festivala je Novartis v Sloveniji.

Se še niste prijavili?

Vstopnice za festival so že pošle, vendar si lahko spletni panel ogledate prek neposredne Zoom povezave: https://us02web.zoom.us/s/88958526915.


Povezava do spletne strani festivala: https://ppz.uni-lj.si/uni.minds/Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj