07.09.2020

Dr. Mark Pleško – navdih bodočim podjetnikom

Znanstvenik in uspešen podjetnik ima za vse tiste, ki se na svojo podjetniško pot šele odpravljate, naslednje nasvete: izhajajte iz trga in ne iz produkta, jejte temno čokolado in poiščite partnerje, ki so v poslu že veliko časa in vas bodo znali pravilno usmeriti.

Oglejte si video posnetek navdihujočega pogovora z direktorjem in soustanoviteljem Cosylaba na dogodku »Od raziskovalca do podjetnika«, ki sta ga v okviru Rektorjeve nagrade za naj inovacijo Univerze v Ljubljani organizirala Pisarna za prenos znanja UL in Ljubljanski univerzitetni inkubator.

Spletni intervju z dr. Markom Pleškom, Cosylab

Dr. Mark Pleško, mednarodno aktiven podjetnik, znanstvenik in strasten premagovalec ovir, nam je predstavil svojo izjemno pot od doktorja znanosti, raziskovalca in direktorja uspešnih podjetij (Cosylab, Tehnodrom, Letrika Sol), skupaj z nepogrešljivimi spoznanji in modrostmi, ki so potrebne za prodor na trgu. Pridobite ključne informacije za uspeh na raziskovalno-podjetniški poti in odkrijte, kaj vse se skriva za njegovim motom: »Misli drzno, delaj trdo, bodi skromen in uživaj življenje.«

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj