21.06.2021

Delavnica – Teorija in praksa sodelovanja med industrijo in raziskovalnimi inštitucijami

Udeležite se mednarodne dvodnevne delavnice, ki bo naslovila koristi in izzive javno-zasebnega sodelovanja na farmacevtskem in biotehnološkem področju. Dogodek bo potekal virtualno od 27. do 28. septembra 2021.

Program delavnice je močno interaktiven in ponuja delo v skupinah, izmenjavo znanj in izkušenj ter kratko motivacijsko predstavitev inovacijskih projektov s strani udeležencev.

Dogodek bodo v okviru projekta EATRIS-Plus organizirali Univerza v Ljubljani, Fakulteta za farmacijo (Slovenija), konzorcij Biocat, Barcelona (Španija) in mreža infrastruktur za translacijske raziskave EATRIS. Udeležba bo v polnem obsegu financirana s strani projekta H2020 EATRIS-Plus.

Pozor, registracija je odprta od 18. junija! Število mest je omejeno na 40 udeležencev, zato se prijavite še danes!

Za več informacij in za registracijo obiščite: https://eatris.eu/events/theory-and-practice-of-industry-and-academia-collaboration/.

Za dodatna vprašanja naslovite e-pošto na Žiga Jakopin (ziga.jakopin@ffa.uni-lj.si) in Dunja Urbančič (dunja.urbancic@ffa.uni-lj.si).

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj