13.10.2020

7. konferenca skupnosti HelathDay.si

Skupnost Healthday.si in Tehnološki park Ljubljana vas 22. oktobra ob 14. uri vabita, da se jima pridružite na letni konferenci z naslovom: Na vrednosti osnovan zdravstveni sistem: ali odpiramo vrata novim priložnostim?

Konferenca bo na enem mestu združila zdravstveno skupnost Slovenije, od podjetnikov in nadobudnih inovatorjev, do zdravnikov in direktorjev bolnišnic. Pridružil se ji bo tudi št. 1 mnenjski voditelj na področju digitalnega zdravstva, na svetu, John Nosta iz New York-a in to v živo!

Govorilo se bo tudi o personalizirani medicini, stroškovni učinkovitosti inovacij in kot zmeraj: kje je vrednost za posameznika. Konferenci se bodo pridružili tudi dr. Simona Borštnar iz Onokološkega Inštituta Ljubljana, dr. Jurij Šorli, Direktor SB Topolščica, dr. Vojko Flis, Direktor UKC Maribor, Tomaž Gornik, Direkor podjetja Better in mnogi drugi slovenski in tuji strokovnjaki. Konferenco bo moderirala Tjaša Zajc.

Kdaj? 22. 10. 2020 ob 14. uri
Kje? na Zoom-u
PRIJAVA in PROGRAM: https://bit.ly/30A05QY

Več informacij na spletni strani healthday.si oz. na LinkedIn profilu: https://bit.ly/34DC118

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj