Vseživljenjska

izobraževanja

Na 23 fakultetah in 3 akademijah Univerze v Ljubljani vsakodnevno nastajajo neverjetni tehnološki napredki in kreativne rešitve. Naši vrhunski raziskovalci posedujejo strokovna znanja in ekspertize z najrazličnejših področij.

Iščete izobraževanja zase oz. za vaše zaposlene? Pobrskajte po bazi izobraževanj, ki jih zainteresirani javnosti nudi Univerza v Ljubljani. Za vsa nadaljnja vprašanja pa stopite v stik z nami.

Biotehniška fakulteta
Lesarstvo. Obdelovanje materialov

Zaščita, vgradnja in uporaba lesa na prostem. Restavratoriranje in konzervatorstvo…

Zaščita, vgradnja in uporaba lesa na prostem. Restavratoriranje in konzervatorstvo lesenih predmetov. Pomen poznavanja lesa na področju kulture dediščine. Nove tehnologije spajanja lesa. Obdelava lesa s plazmo in testiranje lastnosti utrjenih premazov. Emisija formaldehida iz lesnih plošč.

Kontakt: marko.petric@bf.uni-lj.si

Več informacij
Vrsta izobraževanja:

Strokovno izobraževanje

Biotehniška fakulteta
Poslovno izobraževanje

Analiza življenjskega cikla (LCA) za vrednotenje okoljskega odtisa izdelkov …

Analiza življenjskega cikla (LCA) za vrednotenje okoljskega odtisa izdelkov

Kontakt: Leon.Oblak@bf.uni-lj.si

Več informacij
Vrsta izobraževanja:

Strokovno izobraževanje

Fakulteta za družbene vede
Izobraževanja s področja družboslovja. Učenje jezikov

Za vse tiste, ki vas zanimajo tuji jeziki oz. za…

Za vse tiste, ki vas zanimajo tuji jeziki oz. za vse, ki želite dopolniti svoje znanje tujih jezikov, smo pripravili ponudbo jezikovnih tečajev, ki jih bodo izvajali lektorji za tuje jezike.

Kontakt: zarika.snojverbovsek@fdv.uni-lj.si

Več informacij
Vrsta izobraževanja:

Jezikovni tečaji

Fakulteta za družbene vede
Izobraževanja s področja družboslovja

Različnim poklicnim profilom ponujamo kakovostno pridobivanje praktičnih znanj s področja…

Različnim poklicnim profilom ponujamo kakovostno pridobivanje praktičnih znanj s področja komunikologije, menedžmenta, politologije, sociologije, kulturologije in tujih jezikov.

Kontakt: zarika.snojverbovsek@fdv.uni-lj.si

Več informacij
Vrsta izobraževanja:

Strokovna izobraževanja

Biotehniška fakulteta
Živilstvo

Individualna izobraževanja na področju mikrobiološke analize hrane …

Individualna izobraževanja na področju mikrobiološke analize hrane

Kontakt: Mateja.Kokalj@bf.uni-lj.si

Več informacij
Vrsta izobraževanja:

Strokovno izobraževanje

Akademija za glasbo
Glasba. Pedagogika. Andragogika

Pedagoški izpopolnjevalni program. …

Pedagoški izpopolnjevalni program.

Kontakt: referat@ag.uni-lj.si

Več informacij
Vrsta izobraževanja:

Strokovna izobraževanja

Biotehniška fakulteta
Biotehnologija

Pisanje znanstvenih in strokovnih člankov s področja genomike in molekularne…

Pisanje znanstvenih in strokovnih člankov s področja genomike in molekularne biologije.

Kontakt: Tanja.Kunej@bf.uni-lj.si

Več informacij
Vrsta izobraževanja:

Strokovno izobraževanje

Biotehniška fakulteta
Biotehnologija

Celične tehnologije: priprava primarnih celčnih linij, vzdrževanje primarnih in trajnih…

Celične tehnologije: priprava primarnih celčnih linij, vzdrževanje primarnih in trajnih celičnih linij, načrtovanje celičnih poskusov, testiranja učinkovin na celicah

Kontakt: Mojca.Narat@bf.uni-lj.si

Več informacij
Vrsta izobraževanja:

Strokovno izobraževanje

Biotehniška fakulteta
Lesarstvo

3D tiskanje z uporabo filamentov na osnovi lesa in polimerov…

3D tiskanje z uporabo filamentov na osnovi lesa in polimerov

Kontakt: Manja.KitekKuzman@bf.uni-lj.si

Več informacij
Vrsta izobraževanja:

Strokovno izobraževanje

Biotehniška fakulteta
Biotehnologija

Priprava monoklonskih protiteles: kako pripravimo specifična monoklonska protitelesa po klasični…

Priprava monoklonskih protiteles: kako pripravimo specifična monoklonska protitelesa po klasični tehnologiji: od imunizacije miške do izolacije mAb

Kontakt: Mojca.Narat@bf.uni-lj.si

Več informacij
Vrsta izobraževanja:

Strokovno izobraževanje

Biotehniška fakulteta
Živilstvo

Senzorična anaalize živil. Osnove uporabe senzorične analize. Usposabljanje pokuševalcev vina,…

Senzorična anaalize živil. Osnove uporabe senzorične analize. Usposabljanje pokuševalcev vina, mošta in drugih proizvodov iz grozdja in vina. Usposabljanje preskuševalcev medu. Usposabljanje preskuševalcev mesa in mesnih izdelkov.

Kontakt: _x000D_ Marinka.Jan@bf.uni-lj.si; _x000D_ Mojca.Malensek@bf.uni-lj.si

Več informacij
Vrsta izobraževanja:

Strokovno izobraževanje

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj