Imate izziv?
Mi poiščemo rešitve!

Podjetja se vsak dan soočate z različnimi izzivi – tehnološkimi, marketinškimi, zaposlitvenimi. V Pisarni vam pomagamo poiskati ustrezne rešitve in vas povežemo s strokovnjaki na Univerzi.

Postopek poteka takole:

1. s podjetjem se dogovorimo za srečanje, na katerem identificiramo konkretne in/ali strateške izzive, ki zaposlenim povzročajo nespečnost.

2. V naslednjem koraku o izzivih posameznega podjetja obvestimo raziskovalce na fakultetah in jih povabimo, da podjetju predstavijo svoje potencialne rešitve, znanje, kompetence in izkušnje.

3. Predstavitve potencialnih rešitev potekajo individualno, v pogojih zaupnosti; izvedemo pa jih bodisi v prostorih Univerze v Ljubljani bodisi v podjetju.

4. Po opravljenem sestanku si izmenjamo informacije o potencialih nadaljnjega sodelovanja in pripravimo akcijski načrt za dogovorjene razvojne projekte.

Za iskanje rešitev na vaše izzive smo vam na voljo.

Kontaktna oseba:

mag. Simona Rataj
Predstojnica organizacijske enote – za strateško trženje intelektualne lastnine

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prelistaj Vodnik po prenosu znanja na Univerzi v Ljubljani

Prelistaj